Potatge de verdures, bacallà i mongetes blanques

Per Maribel Caravantes

Ingredients

4 trossos de bacallà dessalat

500 g mongetes blanques cuites

1 got de vi blanc

1 kg espinacs frescos (poden ser congelats)

1 manat d’alls tendres

2 alls

3 tomàquets madurs

Oli, pebre i sal

Elaboració

  1. Posar el bacallà en una safata de forn amb un raig d’oli a la superfície i fornejar durant 8 minuts a 180 º
  2. Disposar en una cassola els alls tallats a làmines i els alls tendres a trossets. Sofregir i passats uns minuts afegir el tomàquet pelat i tallat a trossos. Deixar coure tot plegat uns minuts i incorporar el got de vi blanc. Deixar que s’evapori.
  3. Afegir els espinacs i cobrir amb aigua per deixar coure uns minuts i a continuació afegir les mongetes blanques i el bacallà separat prèviament a làmines.
  4. Rectificar de sal, afegir pebre al gust. Servir i degustar.

Posar el bacallà al forn és per facilitar treure les làmines senceres.

Feu un comentari