Pastís de pastanaga



Ingredients:

200 ml oli
4 ous M
400 g pastanagues
280 g farina
150 g sucre morè
Llevat en pols
Canyella
150 g nous pelades
150 g Formatge cremós
Mantega
150 g sucre llustre

Preparació:

  1. Batre els quatre ous en un bol amb el sucre morè. Afegir l’oli d’oliva o de gira-sol (al gust) i remenar fins a aconseguir una pasta homogènia.
  2. Rentar, pelar i ratllar les pastanagues, i afegir a la barreja.
  3. Afegir la farina, una culleradeta de llevat, un polsim de sal i dues culleradetes de canyella, i barrejar (tamisar per evitar grumolls).
  4. Picar les nous amb l’ajuda d’un ganivet i afegir a la massa.
  5. Cobrir el motlle amb una fina capa de mantega i abocar la massa. Coure el pastís al forn a 180o durant 45-50 minuts. Punxar el pastís per comprovar que està cuit i deixar refredar.
  6. Per últim, batre la crema de formatge a temperatura ambient amb una cullerada de mantega desfeta al microones i el sucre llustre (rectificar segons la preferència de dolçor).

Col·leccionable 57

Deixa un comentari