Per Maribel Carabantes

Ingredients:
Massa brisa / pasta fullada
2 albergínies
2 rodanxes de formatge de cabra de rul·lo
3 ous
1 crema de llet
50 g formatge ratllat
50 g bacó (opcional)
Oli i sal
Elaboració:
- Pelar i tallar a daus les albergínies. Posar els daus amb aigua i sal a remull durant 15 minuts.
- Posar la pasta en un motlle rodó i punxar diverses vegades per evitar que pugi.
- Tapar amb paper de plata i fornejar a 180º durant 8 minuts.
- Escorre els daus d’albergínia i coure en una paella amb oli fins que quedin tendres. Si es vol, afegir el bacó.
- Batre els tres ous i incorporar la crema de llet, el formatge ratllat i les albergínies. Rectificar de sal.
- Incorporar la barreja a sobre de la massa fornejada i posar trossets de formatge de cabra per sobre distribuïts de manera uniforme.
- Fornejar a 180º durant 10-15 minuts segons el forn, fins que el pastís estigui quallat.