Pastís d’albergínia i formatge de cabra

Per Maribel Carabantes

pastis-alberginia--formatge-de-cabra

Ingredients:

Massa brisa / pasta fullada
2 albergínies
2 rodanxes de formatge de cabra de rul·lo
3 ous
1 crema de llet
50 g formatge ratllat
50 g bacó (opcional)
Oli i sal

Elaboració:

  • Pelar i tallar a daus les albergínies. Posar els daus amb aigua i sal a remull durant 15 minuts.
  • Posar la pasta en un motlle rodó i punxar diverses vegades per evitar que pugi.
  • Tapar amb paper de plata i fornejar a 180º durant 8 minuts.
  • Escorre els daus d’albergínia i coure en una paella amb oli fins que quedin tendres. Si es vol, afegir el bacó.
  • Batre els tres ous i incorporar la crema de llet, el formatge ratllat i les albergínies. Rectificar de sal.
  • Incorporar la barreja a sobre de la massa fornejada i posar trossets de formatge de cabra per sobre distribuïts de manera uniforme.
  • Fornejar a 180º durant 10-15 minuts segons el forn, fins que el pastís estigui quallat.

Feu un comentari