Pasta cremosa amb espinacs i llagostins



Per Maria Santaella

Pasta cremosa amb espinacs i llagostins a càrrec de Maria Santaella

Ingredients:

250 g de tallarines
12 llagostins
Espinacs frescos
400 ml de llet
400 ml de brou de pollastre
Parmesà ratllat
Mantega
1 dent d’all
Oli, sal i pebre

Elaboració:

1. Afegir una cullerada de mantega, un got petit d’oli i la dent d’all ratllada en una olla a foc mig (on després courem la pasta). Es pot afegir el suc dels caps dels llagostins.

2. Quan l’all estigui daurat, afegir els llagostins pelats i coure’ls volta i volta. Retirar del foc i reservar.

3. A la mateixa olla, afegir el brou de pollastre i la llet i portar a ebullició.

4. Quan bulli, afegir la pasta i coure durant 10 min aproximadament.

5. Afegir a grapats els espinacs, el formatge ratllat al gust i els llagostins, i remenar. Salpebrar i servir.

Truc: Un cop la pasta estigui cuita no cal colar-la, el caldo restant és la salsa de la pròpia recepta.

Deixa un comentari