Per Maria Santaella
Ingredients:
4 manetes de porc (8 meitats)
Mandonguilles (carn picada)
Assortiment de bolets (rovelló, cep i rossinyol)
2 cebes grosses
2 tomàquets
1 picada
1 farcellet d’herbes
2 dents d’all
1 got de brandi
Elaboració:
- Sofregir les mandonguilles en una paella amb oli calent durant 10 minuts. Retirar del foc i reservar.
- Saltejar a la paella els bolets nets i esperar que deixin anar una mica d’aigua (10 minuts aproximadament). Retirar del foc i reservar els bolets amb el suc restant.
- En una cassola, fer el sofregit amb les cebes i els tomàquets ratllats, juntament amb el farcellet d’herbes. Deixar coure durant 5 minuts.
- Passats els 5 minuts, afegir les manetes de porc i un got de brandi. Tapar la cassola i deixar coure.
- 15 minuts després, afegir les mandonguilles, els bolets amb el seu suc i la picada. Deixar fer xup-xup tot plegat 15 minuts més.
(Si veieu que queda sec, afegir una mica d’aigua)