Per Maria Santaella
Ingredients:
1 albergínia grossa
2 carbassons
1 pebrot vermell gros
1 pebrot verd
2 cebes
½ kg de carn picada de vedella
65 g de foie
1 L de beixamel
Formatge ratllat
1 got de brandi
Plaques de lasanya
Elaboració:
- Tallar l’albergínia, els carbassons i els pebrots ben petitets.
- Sofregir les verdures en una paella durant 15 minuts.
- Afegir una ceba ratllada a la paella amb les verdures i deixar sofregir durant 15 minuts més.
- Passat el temps, retirar la paella del foc i reservar.
- Ratllar l’altra ceba i sofregir en una paella. Quan la ceba estigui daurada afegir la carn picada i remenar.
- Quan la carn estigui roseta afegir el got de brandi, remoure i deixar coure durant 20 minuts.
- Afegir el bloc de foie i remenar fins que quedi ben desfet.
- Afegir les verdures cuites i remenar tot junt.
- Afegir un cullerot de beixamel a la paella, remenar i retirar del foc.
- Preparar la safata del forn i posar una base de beixamel.
- Muntar la lasanya amb el farcit i les plaques de pasta. 12. Cobrir la lasanya amb una capa de formatge i gratinar al forn durant 25 minuts.