Espaguetis de mongeta verda amb carn



Per Maria Santaella

Ingredients

  • 400 g de carn picada
  • 1 pastanaga gran
  • 5 tomàquets grans
  • 1 ceba
  • 3 grans de caiena
  • 1 copa de brandi
  • 700 g mongeta verda

Elaboració

  1. Rentar, pelar i tallar ben petita la pastanaga. Afegir en una olla amb oli d’oliva a foc lent i anar remenant. Afegir la ceba tallada molt petita i deixar coure.
  2. Quan la ceba agafi color, afegir la carn picada. Salar i remoure durant 5 minuts.
  3. Afegir el tomàquet ratllat, la caiena i la copa de brandi. Deixar coure.
  4. Netejar les mongetes i tallar-les al llarg com un espagueti, fent 2 o 3 talls en funció de l’amplada.
  5. Quan la carn agafi color i la salsa estigui quasi feta, afegir les mongetes a la cassola, remoure tot plegat i tapar. Deixar coure uns 10-15 minuts fins que la mongeta quedi cuita.

Deixa un comentari