Cuixes de gall d’indi amb salsa de poma

Per Maria Santaella

Cuixes de gall d’indi amb salsa de poma a càrrec de Maria Santaella

Ingredients:

4 cuixes de gall dindi
1 got de brandi
2 cebes grosses
1 pastanaga
1 tomàquet
1 cervesa de 25 cl
1 picada
1 poma Golden
1 pastilla d’Avecrem
2 grans d’all

Elaboració:

  1. Dissoldre la pastilla d’Avecrem en dos gots d’aigua calenta (400 ml).
  2. Daurar les cuixes de gall dindi en una cassola amb oli ben calent durant 10 minuts.
  3. Afegir ½ got de brandi, la cervesa i 1 got d’aigua amb l’Avecrem dissolt (200 ml). Ho deixem coure durant 40 minuts més.
  4. Afegir la ceba tallada a quarts, la pastanaga sencera pelada i el tomàquet tallat.
  5. Remenar i afegir la picada, i l’altre ½ got de brandi i el got d’Avecrem dissolt (200 ml).
  6. Deixar coure durant 30 minuts més. Si veiem que queda sec, afegir aigua.
  7. Passats els 30 minuts, afegir la poma tallada a quarts.
  8. Remenar i passats 5 minuts retirar la poma i els trossos que quedin de pastanaga, ceba i tomàquet. Apagar el foc.
  9. Passar la ceba, el tomàquet i la pastanaga per la batedora per fer la salsa d’acompanyament*.

*La salsa es pot servir amb la carn o per separat.

Feu un comentari