Carxofes amb petxines



Per Maria Santaella

Ingredients:
(per a 2 persones)

  • 6 carxofes grans

  • 300 g petxines

  • 1 ceba petita-mitjana

  • 2 dents d’all

  • Oli i sal

Preparació:

  1. Tallar les carxofes a quarts i treure-li les parts més dures.
  2. Sofregir les carxofes en una paella amb oli. Salar i remenar.
  3. Quan les carxofes hagin agafat  l’oli, afegir una mica d’aigua perquè no quedin seques i tapar la paella. Deixar coure durant 10-15 minuts fins que la carxofa quedi tendre.
  4. En una altra paella amb oli, afegir l’all tallat a làmines. Quan l’all estigui daurat, afegir-hi les petxines, tapar i deixar coure.
  5. Quan les petxines estiguin obertes, afegir les carxofes i coure uns 2-3 minuts tot plegat. Rectificar de sal i degustar!

Deixa un comentari