Amanida andalusa

amanida-russa
Amanida andalusa per Maria Santaella

Ingredients:

4 patates grans
2 ous
2 pastanagues
4 llaunes de tonyina
olives farcides
pebrot vermell escalivat
maionesa

Elaboració:

  1. Pelar les patates i posar-les a bullir en una cassola amb aigua.
  2. Bullir els ous.
  3. Posar les patates cuites en un bol i aixafar amb l’ajuda d’una forquilla. Afegir un raig d’oli d’oliva i seguir aixafant fins que la patata quedi desfeta.
  4. Tallar l’ou ben petit i afegir al bol.
  5. Afegir la resta d’ingredients: pastanaga ratllada, tonyina, olives tallades a rodanxes i maionesa. Reservar unes poques olives per decorar.
  6. Barrejar tots els ingredients fins aconseguir una amanida homogènia.
  7. Deixar reposar l’amanida a la nevera fins l’hora de menjar.
  8. A l’hora de servir afegir el pebrot vermell escalivat per sobre com a decoració.

Feu un comentari