El PSC Sant Cugat diu que “cal acatar la sentència” del procés i insta a les institucions a dialogar i cercar solucions14/10/2019 – REDACCIÓ /

Membres del PSC com Pere Soler han comparegunt aquesta tarda a la Sala Vidiella de l’Ajuntament per difondre aquest comunicat sobre la sentència del procés. Pere Soler ha emès un missatge a Twitter en la línia del comunicat.

Publicitat

Doggy's


“Avui hem conegut la Sentència del Tribunal Suprem sobre els principals líders del procés independentista. Aquesta sentencia ha de ser acatada i és, com totes, opinable. Vivim en un estat de Dret amb separació de poders, i l’actuació del poder judicial es desenvolupa des del respecte als drets i llibertats emparats per la Constitució.

Sobre la sentència, els i les socialistes considerem que:

1. Cal acatar la Sentència. Vivim en un estat de dret amb separació de poders, amb les màximes garanties i total transparència.

2. Totes les sentències són opinables i la lliure expressió de qualsevol opinió ha de produïr-se amb el civisme, la tolerància i el respecte que han de caracteritzar la societat catalana.

3. Rebutgem enfrontar la legitimitat de les resolucions judicials mab el caràcter representatiu de les institucions.

4. La sentència del Tribunal Suprem es pot recórrer.

5. Creiem profundament erroni i irresponsable generar falses expectatives sobre una eventual sol.licitud d’amnistia

6. Els i les socialistes catalans ens esforçarem per tal que es pugui retornar a la política la cerca de solucions.

Instem a totes les institucions de Catalunya i de l’Estat a seure, a dialogar, a cercar solucions per un conflicte que mai ha de tornar a tenir les seus judicials com escenari.

Les institucions del país i per tant també els Ajuntaments han d’estar al servei de totes les persones garantint la justícia social i l’equitat amb plena neutralitat. Els i les socialistes tenim el convenciment que l’esforç per dialogar mai és en va i sempre porta fruits.

Volem mostrar la nostra solidaritat a aquelles persones que es puguin sentir agreujades, desde la nostra comprensió tot i no compartir ideologia.

El que ha passat avui a Sant Cugat és fruit de la fortalesa del seu govern en un Ajuntament que se sent fort per seguir apostant per la nostra ciutat, sent compromesos amb la seva ciutadania i realitzant polítiques de proximitat per a la gent i amb la gent. L’acord de govern es va redactar conscients de la dificultat dels moments en els quals estem atrevessant, per això, ens sentim forts i legitimats per a continuar la tasca de govern i assegurar la governabilitat del municipi.”

Deixa un comentari