Josep Lluís Lliberia deixa de ser regidor pels pactes amb el PSC

15/07/2019 – REDACCIÓ /

El grup municipal de Junts per Sant Cugat ha celebrat una reunió ordinària en què el regidor Josep Lluís Lliberia ha explicat a la resta de membres la seva voluntat de renunciar a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat.

La seva decisió, debatuda amb la resta del grup municipal, respon a la política de pactes amb el PSC que en l’àmbit local i nacional s’han produït després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Carmela Fortuny, portaveu municipal de Junts per Sant Cugat, i la resta de regidors del grup entén els motius exposats per Josep Lluís Lliberia i recolza la seva decisió de continuar treballant per la unitat independentista des de les entitats civils, així com les regidores i regidors de Junts per Sant Cugat aposten per fer-ho des de l’espai polític.

En les darreres setmanes el món independentista ha entrat en una gran discussió pels pactes de JuntsxCat i ERC amb el PSC en diferents ajuntaments. A més, la setmana passada JuntsxCat va fer presidenta de la diputació a la socialista Núria Marín.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar