TV Sant Cugat retramsterà en directe la VII Gimnastrada Vila de Sant Cugat aquest diumenge a partir de les 16.00h5/06/2021 – Redacció /

La VII Gimnastrada Vila de Sant Cugat reunirà tots els grups de gimnàstica rítmica i estètica de la ciutat

Aquest diumenge l’Ajuntament organitza a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom, la OMET, la VII edició de la Gimnastrada Vila de Sant Cugat, que agruparà en un únic espai la majoria dels conjunts de gimnàstica rítmica i gimnàstica estètica de la ciutat.

No es tracta d’una competició, la trobada té un caràcter lúdic i festiu i està adreçada a aquelles esportistes que realitzen únicament una o dues hores d’entrenament setmanals i no tenen nivell de competició. Es tracta d’una jornada que té com objectiu potenciar valors d’equip com la companyonia, el compromís o l’esforç.

Per fer-ho, totes les entrenadores han preparat una coreografia de tema lliure i les participants lluiran vestuari, pentinat i maquillatge fets per a l’ocasió.

Publicitat


La VII Gimnastrada Vila de Sant Cugat arrencarà aquest diumenge a les 16.00 de la tarda al Pavelló Muinipal de l’Avda. Brollador de Valldoreix. Una jornada que s’estructurà en diversos torns de mitja hora. Els dos primers a càrrec de deu grups de Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu. Dos més a càrrec dels grups que gestiona l’OMET a les escoles del Turó de Can mates, Collserola, Pureza de Maria, Ciutat d’Alba, Joan Maragall, Pi d’en Xandri, Gerbert d’Orlac, Santa Isabel i Pins del Vallès. I un darrer torn que finalitzarà prop de dos quarts de nou del vespre a càrrec de la secció de Rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Si voleu assistir com a públic, us heu d’inscriure al web de l’OMET, que s’encarregarà de controlar les entrades i sortides durant els diferents torns per garantir l’aforament i seguretat de les participants al Pavelló de Valldoreix. Un aforament que per raons obvies s’ha reduit a dos acompanyants per infant però que es podrà seguir en directe al llarg de tota la tarda de diumenge a Televisió Sant Cugat. La nostra cadena farà un ampli desplegament per cobrir més de 4 hores de gimàstica rítmica i estètica, en directe al nostre canal de TDT HD i a les nostres plataformes d’estreamming i amb reemissions al llarg de tota la setmana vinent.

Tv Sant Cugat ofereix esdeveniments en directe dels diferents clubs de la ciutat