Tarda de futbol sala en directe a Televisió Sant Cugat

(17/02/2022 – Redacció)  

Aquest dissabte a la tarda Televisió Sant Cugat dedicarà tota la seva programació de tarda al futbol sala. A dos quarts de cinc el Futbol Sala Sant Cugat juvenil s’enfronta al Montcada B al pavelló de la Guinardera. El de Sant Cugat son tercers i s’enfronten a un equip de mitja taula, amb el que no poden perdre si encara volen tenir opcions de playoff. 

 

 

A continuació, a les sis de la tarda, també us oferirem en directe el partit de la 1ª Divisió Femenina entre el Futbol Sala Sant Cugat i l’Arenys de Munt. Un partit que serà molt interessant perquè els dos equips són segon i tercer i es juguen les primeres posicions de la taula. Les de Sant Cugat estan en ratxa i en aquesta temporada només han perdut un partit contra el líder de la seva categoria.

Futbol Sala Públic, Partit Sant Cugat, Arenys de Munt.
Futbol Sala Públic, Partit Sant Cugat, Arenys de Munt.


 

 

A les vuit va ser el torn del sènior. El de Sant Cugat son novens amb 17 punts i s’enfronten al Ciutat de Mataró és el segon de la classificació. 

 

Aquest dissabte 19 de febrer, a partir de dos quarts de cinc, els seguidors del Futbol Sala tenen una cita obligada amb Televisió Sant Cugat.

 

Futbol Sala Sant Cugat – Arenys de Munt – 1a part (19 febrer 2022)
Futbol Sala Sant Cugat – Arenys de Munt – 2a part (19 febrer 2022)
Futbol Sala Sant Cugat – Ciutat de Mataró – 1a part (19 febrer 2022)
Futbol Sala Sant Cugat – Ciutat de Mataró – 2a part (19 febrer 2022)
Futbol Sala Sant Cugat – Montcada B – 1a part (19 de febrer 2022)
Futbol Sala Sant Cugat – Montcada B – 2a part (19 de febrer 2022)