Partidàs del dissabte: En joc el lideratge de la 1a divisió femenina entre el Sant Cugat FS i Industrias Santa Coloma

(23/11/2021 – Redacció)  

El passat dissabte 20 de novembre  a les 20.00 h es va disputar el partit de la primera divisió femenina de futbol sala, al Camp de Municipal de la Guinardera i es va poder seguir en directe a partir de les 19.55 h per TV Sant Cugat. En aquesta ocasió el Futbol Sala Sant Cugat es va enfrontar al líder de la classificació provisional, Industrias Santa Coloma.

El Partit:
Industrias Santa Coloma en els primers minuts es va avançar en el marcador. El FS Sant Cugat sempre va anar al darrere i quan estaven empatats a 4 , semblava que amb una mica de sort podrien davantera al marcador les de Sant Cugat, però no va ser així. Les de l’Industrias es van tornar a avançar i així fins al final, guanyat el partit. Va ser un partit obert en general amb un bon ritme que va fer entretinguda la tarda. Les noies del Industrias Santa Coloma van estar més encertades. El resultat final va ser 5 a 7. Per tant, tres punts més que s’emporta el Santa Coloma i es consolida com a líder de la primera divisió Catalana de Futbol sala Femení .

Sant Cugat Futbol Sala – Industrias Santa Coloma – 1a part (20 novembre 2021)
Sant Cugat Futbol Sala – Industrias Santa Coloma – 2a part (20 novembre 2021)

 El Futbol Sala Sant Cugat està format per prop d’una vintena d’equips i més de dos-cents jugadors i jugadores, porta més de 40 anys d’història a la nostra ciutat i actualment te la seva seu a la nova ZEM La Guinardera.