El Partit del dissabte: El Futbol Sala Sant Cugat guanya al CEFS Prospeitat-Everest A

(13/12/2021 – Redacció)  

El passat dissabte 11 de desembre a les 16.30 h es va disputar el partit de la primera divisió femenina de futbol sala, al Camp de Municipal de la Guinardera i es va poder seguir en directe per TV Sant Cugat amb comentaris de Sandra Pérez. En aquesta ocasió el Futbol Sala Sant Cugat va guanyar per un contundent 7 a 2 a les noies del CEFS Prosperitat- Everest A de Nou Barris, Barcelona.

El Partit:

Sant Cugat Futbol Sala A – CEFS Prospeitat-Everest A – 1a part (11 desembre 2021)
Sant Cugat Futbol Sala A – CEFS Prospeitat-Everest A – 2a part (11 desembre 2021)

Partit entretingut on el FS Sant Cugat va estar en gran part del partit a l’àrea del Prosperitat, al final van entrar 7 gols, però podrien haver sigut més, ja que les de l’equip local van estar titant i tirant a porteria del Prosperitat. No tot va ser fàcil pel Sant Cugat, el Prosperitat es va defensar molt bé i destacar les porteres del dos equips que van tenir molta feina durant tot el partit. Al final es va imposar la veterania del Sant Cugat que segueix segon a la 1era Divisió Catalana Femenina de Futbol Sala darrera del Indústries Santa Coloma.

 El Futbol Sala Sant Cugat està format per prop d’una vintena d’equips i més de dos-cents jugadors i jugadores, porta més de 40 anys d’història a la nostra ciutat i actualment te la seva seu a la nova ZEM La Guinardera.