El partit 12/6/21: El Juvenil “A” del Futbol Sala Sant Cugat es juga les possibilitats d’accedir al play off d’ascens davant el C.E. Rubí F.S. “A”.

10/06/2021 – Redacció /

El juvenil del Futbol Sala Sant Cugat es juga aquest dissabte les seves possibilitats d’accedir al playoff d’ascens de la seva categoria en el seu partit a domicili contra el Rubí. Als santcugatencs només els hi val la víctoria si volen tenir possibilitats de classificar-se per al play off d’ascens de categoria. Aquesta és la primera temporada en que els vermell-i-negre competeixen al grup 1 de la lliga de 1a divisió de futbol sala juvenil i només podran aconseguir l’ascens guanyant tots els partits que els resten per finalitzar el seu calendari i esperant un error dels seus rivals directes. El Rubí és actualment segon a la lliga i els de Sant Cugat són tercers.
L’objectiu immediat per aconseguir-ho passa per guanyar aquest dissabte a les 18.30 al Juvenil A del Club Esportiu Rubí Futbol Sala al pavelló de la Guinardera. Un partit que podreu seguir en directe, com sempre, només a Televisió Sant Cugat

Futbol Sala Sant Cugat Juvenil “A” – C.E. Rubí F.S. “A” – 1a part (12 juny 2021)
Futbol Sala Sant Cugat Juvenil “A” – C.E. Rubí F.S. “A” – 2a part (12 juny 2021)
Juvenil A Futbol Sala SC.

Tv Sant Cugat ofereix partits en directe dels diferents clubs de la ciutat