El Futbol Sala Sant Cugat presenta la temporada 2019-2020 amb moltes novetats

07/10/2019 – REDACCIÓ /

El Futbol Sala Sant Cugat va presentar el passat divendres al pavelló de La Guinardera els equips de la temporada 2019-2020. En total, 19 equips i 230 jugadors.

Publicitat

La presentació també va servir per ensenyar les noves equipacions. Enguany destaca la segona equipació, que recorda la primera samarreta que va lluir el club.

Els objectius de la nova temporada

Els objectius esportius tenen el masculí i el femení com a protagonistes.

Pel que fa als homes, es busca que l’equip faci una molt bona temporada i es mantingui en les primeres posicions de la taula de la Primera Divisió d’honor Catalana.

Publicitat

Pel que fa a l’equip femení, es treballa perquè es mantingui en les primeres posicions de la Primera Divisió Catalana i que augmenti el número d’inscrites.

Per mirar d’aconseguir aquest objectiu, el club ha demanat a l’Ajuntament poder accedir a les escoles per promocionar l’esport femení entre les alumnes.

En aquesta temporada també se seguirà apostant pel futbol base. Com a novetats d’aquest any s’ha creat l’Escoleta, per a nens i nenes de 4 i 5 anys i un nou himne.

santcugat-futbolsala3
Moment de la presentació de la temporada

Nou himne

Aquest nou curs s’ha estrenat, a més a més, un nou himne, fet pels mateixos nens del club.

Una cançó que agafa la melodia de la cançó italiana “bella ciao ciao” amb una lletra molt emotiva.

Reivindicacions del club

El president del club, Jordi Palau, ha reivindicat la construcció del nou local social. Ha recordat que tot i estar pressupostat amb una partida de 70.000 euros encara no s’han iniciat les obres.

Una altra de les demandes de l’entitat és un millor tracte. Segons Palau, ara mateix han de compartir el pavelló de la Guinardera amb el voleibol i el patinatge i els seus equips no tenen prou espai per desenvolupar adecuadament les seves activitats. Demanen un nou horari i una millor distribució de les instal·lacions.

Feu un comentari