Site icon TV SantCugat.cat

Valldoreix recupera les cinc milles femenines

23/02/2020 – REDACCIÓ /

La Junta de Veïns de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix  ha aprovat una moció amb els vots favorables de Junts Per Valldoreix, ERC-MES, CUP-PC i PSC i l’abstenció de Ciutadans per tornar a celebrar les cinc milles femenines l’any 2021.

Imatge d’arxiu de les cinc milles de Valldoreix

El vocal d’ERC-MES a la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix, Lluc Cahís, va agrair el suport la majoria dels grups de la Junta de Veïns perquè es tracta d’un acte que va més enllà d’un esdeveniment esportiu.

Publicitat

La vocal del PSC a la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix, Susanna Casta va afirmar que el partit socialista treballarà perquè les milles femenines de l’any 2021 siguin un èxit reivindicatiu.

El vocal de la CUP, Ferran Margineda, va defensar la moció perquè servirà per visibilitzar l’esport femení.

El vocal de Junts per Valldoreix de l’EMD, Bernat Gisbert, va explicar que els partits que van presentar la moció, ERC-MES, CUP-PC i PSC, els van convèncer perquè els van assegurar que les milles femenines tindrien el suport de totes les entitats de Valldoreix.

Publicitat

La vocal de Ciutadans a la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix, Anna Cano, va defensar la seva abstenció argumentant que entén que això no és qüestió d’homes i dones, sinó una qüestió de formar equip.

Les 5 milles femenines de Valldoreix van passar a ser mixtes l’any 2017 perquè aleshores es volia impedir que desapareguessin per falta de corredores.

Cinc anys després, ja sabem que les dones podran tornar a córrer les milles femenines de Valldoreix l’any 2021.

Exit mobile version