Vacunades 170 persones a Sant Cugat en el primer dia de la campanya

04/01/2021 – Tina Forest Illas /

El passat dijous es van començar a administrar les vacunes contra el coronavirus a Sant Cugat. En el primer dia van rebre la vacuna de Pfizer-BioNTech un total de 170 persones (125 residents i 45 professionals). Les primeres en rebre-la van ser les residents Trinidad Pac, de 90 anys, i Catalina Courier, de 93 anys.

FONT: Salut

Les residències que van començar les vacunacions van ser la Residència Pública de Sant Cugat, al carrer Santa Rosa i la Residència Vila Valldoreix. Estava previst que la segona residència en rebre les vacunes fos la de Jardins de Valldoreix, però al final es van enviar en aquest altre centre del mateix districte.

Publicitat

Aquest canvi va provocar confusió entre els treballadors, que els va agafar desprevinguts. Tot i aquest contratemps, les dues residències van iniciar les vacunacions, tant als usuaris com als professionals.

La campanya de vacunació s’anirà desenvolupant durant els propers dies a mesura que vagin arribant les dosis. Les persones que ja s’han vacunat, hauran de rebre la segona dosi passades tres setmanes.

Publicitat

Feu un comentari