Una quarantena de representants del món local, entre ells Sant Cugat, es reuneixen per defensar la gestió pública de l’aigua

02/06/2021 – Redacció /

Una quarantena de representants del món local i municipis com Barcelona, Girona o Sant Cugat s’han reunit a Terrassa per defensar la gestió pública de l’aigua. Els assistents han escenificat la unió de les forces locals per reclamar poder decidir des dels ajuntaments i altres ens locals quin tipus de gestió del servei d’aigua és més favorable per als seus ciutadans. Des del col·lectiu denuncien l’embat judicial que les empreses privades duen a terme per mantenir el servei en les seves mans a partir del que consideren un ofec de l’administració. En aquest sentit, asseguren que treballaran de manera col·lectiva per posar els interessos col·lectius de les localitats i els seus veïns per davant dels beneficis econòmics.

L’acte ha tingut lloc al Dipòsit de Can Boada de Terrassa i ha comptat amb nombrosos alcaldes i representants locals, entre ells l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la tinenta d’alcaldia de Bon Govern, Transparència, Participació i Barris, Lourdes Llorente.

Publicitat

Publicitat

Feu un comentari