Una marxa de cotxes i bicicletes recorre els CAP de Sant Cugat per defensar la sanitat pública08/06/2021 – Redacció /

Marea Blanca Sant Cugat i la Plataforma de Pensionistes han organitzat una manifestació de vehicles que ha recorregut els diferents CAP de la ciutat per reclamar millores en la sanitat pública. El recorregut ha arrencat a l’estació de RENFE de la ciutat i ha avançat fins al CAP de Sant Cugat, el de Can Mates i el de Valldoreix, on ha finalitzat la marxa. Una trentena de vehicles han participat en aquesta acció, que ha estat aplaudida pels professionals sanitaris dels CAP de la ciutat.

La marxa ha recorregut diferents CAP de la ciutat

Els manifestants han reclamat millores a l’atenció primària, una sanitat pública i de qualitat i la reobertura del 100% dels consultoris de la Floresta i les Planes. A la vegada han alertat que el CAP de Valldoreix podria tancar durant el mes l’agost: “Les persones no es posen malaltes a la primavera o a l’estiu, es posen malalta durant tot l’any. I necessiten un servei de sanitat. Què això costa diners? Doncs sí, són uns diners nostres i que s’han de dedicar a la sanitat pública. I és el que estem exigint. També estem reclamant la reobertura dels consultoris de la Floresta i les Planes. Com pot ser que estiguin oberts un dia o dos dies a la setmana unes poques hores? És una injustícia“, ha explicat Antonio Asensio, membre de Marea Blanca i de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat.

Aquesta no ha estat l’única acció que s’ha fet per demanar una millora en l’atenció primària a la ciutat. El dissabte passat els veïns de la Floresta van encerclar el centre sanitari reclamant la seva reobertura total.

Publicitat


Deixa un comentari