Una cinquantena de santcugatencs reben el bus de l’ANC que reclama que el nou Govern faci la independència

30/04/2021 – Redacció /

El dijous 29 d’abril el Bus per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) reclamant que el nou Govern faci la independència va fer parada a Sant Cugat. Una cinquantena de santcugatencs van rebre’l a la plaça d’U d’Octubre.

El bus de lANC aparcat al costat del Monestir

A l’acte van intervenir membres de l’ANC de la ciutat, com Sílvia Solanellas, responsable de comunicació de l’ANC; i tres representants de la societat civil: el director de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré; l’historiador Josep Maria Figueres, i la delegada territorial de Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí de la Cambra de Terrassa, Asun Rius. A la vegada el coordinador de l’ANC Sant Cugat, Artur Royo, va reclamar als polítics que es deixessin d’excuses.

Publicitat
Acte de rebuda del bus a la plaça d’U d’Octubre


L’autobús circula per diferents poblacions per reivindicar la majoria independentista de vots després de les eleccions del 14-F i exigir un Govern per fer “front a la urgència social i nacional” i que faci “acció independentista“. L’ANC diu no vol interferir en les negociacions d’ERC, JxCat i la CUP i que no “els importa” si el Govern compta amb 1, 2 o 3 partits sinó que es faci un pas més en el procés.

Publicitat

Feu un comentari