Un tret no aconsegueix detenir els lladres de l’Estanc Torreblanca

23/11/2020 – Redacció /

Enxampats “in fraganti” pels Mossos d’Esquadra mentre robaven a l’Estanc Torreblanca de Sant Cugat.

Els veïns del passeig Torreblanca de Sant Cugat s’han despertat aquesta mitjanit amb aquesta escena. Els fets han succeït cap a les 2.30 hores de la matinada de diumenge a dilluns, quan un vehicle ocupat per quatre persones s’ha aturat davant l’Estanc Torreblanca, al número 16 del passeig, i segons els propietaris de l’establiment, han aconseguit “forçar la persiana de seguretat del local, tot i tenir-la reforçada, i deixar un espai suficient per entrar-hi arrossegant-se per terra. Després han trencat l’aparador amb un extintor que portaven ells”. Els lladres s’han fet amb paquets de tabac i diners en efectiu.

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han arribat amb cotxe per sorpresa al passeig Torreblanca passats uns minuts de les 2.30 hores de la matinada, mentre els presumptes lladres encara estaven duent a terme el seu furt. El vehicle dels Mossos ha accedit al carrer contra direcció tancant la ruta natural de fugida. El vehicle dels presumptes lladres ha fugit marxa enrere, sense tenir temps de tancar les portes i causant danys en tercers vehicles que estaven estacionats.

Alguns vehicles estacionats a la via han quedat malmesos. Fotografia Marta Fernandez

Mossos d’Esquadra ha confirmat a Televisió Sant Cugat que en el moment d’arribar s’estava produint un robatori amb força i en donar l’ordre “l’alto” els autors han aconseguir fugir, malgrat el tret intimidatori que han fet els agents de seguretat.

Segons un veí de la zona que ha pogut presenciar els fets des del balcó de casa seva, els lladres “després d’escapar-se i despistar els Mossos d’Esquadra, han tornat al lloc dels fets per recollir una bossa que havien abandonat durant la fugida, on sembla que hi havia pasta de la caixa registradora i més paquets de tabac”.

Publicitat

Els lladres han trencat el vidre de l’aparador lateral de l’estanc. Fotografia Marta Fernandez

L’estanc Torreblanca ha pogut obrir l’establiment amb normalitat aquest mateix dilluns, però els propietaris encara no han pogut estimar el valor dels objectes robats i els desperfectes ocasionats. A més, han confirmat al mitjà que han iniciat els tràmits administratius per presentar denúncia del robatori que han patit aquesta matinada. Des de Mossos d’Esquadra confirmen que encara no han detingut els lladres, però la investigació continua oberta.

Feu un comentari