Un centenar de persones rebutgen l’abús sexual a una menor produït al gimnàs de la rambla del Celler

29/04/2021 – Redacció /

Un centenar de persones es van concentrar a la plaça de la Vila per rebutjar el cas d’abús sexual que es va produir la setmana passada al gimnàs situat a la rambla de Celler. Convocats pel col·lectiu feminista Hora Bruixa, els participants van voler simbolitzar el seu rebuig a les violències masclistes amb la crema d’un ninot. 

Moment de la concentració a la plaça de la Vila

En els darrers dies, s’han fet públiques múltiples mostres de suport a la víctima, tant des de col·lectius feministes com la mateixa Hora Bruixa, com des de la direcció del gimnàs on van tenir lloc els fets, com des de l’Ajuntament, que estudia presentar-se com acusació particular en el cas.

Publicitat

La setmana passada un home de 33 anys treballador del centre esportiu municipal de la rambla del Celler va ser detingut acusat d’abusar sexualment amb penetració d’una noia de 16 anys. Els fets es van donar a conèixer fa 15 dies el ‘Tot Sant Cugat’ i els Mossos d’Esquadra els van confirmar posteriorment a Televisió Sant Cugat. L’home va ser detingut el 21 d’abril i actualment es troba en presó preventiva.

Publicitat

Feu un comentari