Tret de sortida de Nadal amb l’encesa de llums a Sant Cugat

30/11/2020 – Tina Forest Illas /

Sant Cugat ha donat el tret de sortida a les festes de Nadal amb l’encesa de llums de la ciutat. Enguany, a causa de la covid-19 s’ha hagut de fer de manera descentralitzada per evitar aglomeracions de gent.

Per fer l’encesa de llums s’ha fet una tronada des de 30 punts diferents de la ciutat, que ha anat a càrrec dels Diables de Sant Cugat. Des de l’entitat, poc acostumats a participar als actes nadalencs, s’han mostrat molt satisfets de formar-ne part, ja que portaven molt temps sense dur a terme cap activitat.

Publicitat

L’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, ha volgut donar importància al fet que aquest any “més que mai” s’ha de gaudir de les festes de Nadal, però al mateix temps ha volgut llençar un missatge apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva dels santcugatencs i conscienciant-los que s’han de gaudir les festes “d’una manera diferent”.

Més llums repartits per la ciutat

Aquest any s’ha augmentat el nombre de llums de Nadal en diferents punts de la ciutat, de manera que han quedat il·luminades zones com els eixos comercials de Mira-sol i Volpelleres, una mesura aprovada al ple amb l’objectiu de fomentar la reactivació del comerç local.

Publicitat

Feu un comentari