Tot a punt per anar a votar el 14F a Sant Cugat12/02/2021 – Tina Forest Illas /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha engegat un ampli dispositiu perquè el proper 14 de febrer es pugui anar a votar amb la màxima normalitat possible, i es garanteixi la màxima seguretat.

Per fer-ho, el consistori comptarà amb un desplegament de 250 treballadors, 50 dels quals han estat contractats especialment per a l’ocasió, per informar la ciutadania i regular els accessos.

En els punts de votació hi haurà distància de seguretat, entre els votants i entre les meses, dispensadors de gel hidroalcohòlic, els locals estaran ventilats, hi haurà cabines sense cortines, apartades per garantir el secret de vot, i entrades i sortides separades i senyalitzades. També hi haurà control de temperatura a l’entrada i els col·legis es desinfectaran cada 2-3 hores.

Membres d’una mesa electoral

Canvis de llocs de votació

Per tal d’evitar aglomeracions, des de l’Ajuntament s’han habilitat un total de 37 col·legis electorals, tres més que en anteriors comicis. Els locals nous són el Pavelló 3 (PAV3), el Museu del Còmic i la Casa de la Vila de Valldoreix (EMD Valldoreix).

Publicitat

Taula Tercer Sector


Aquest canvi, per tant, provocarà que algunes meses d’altres col·legis es moguin en aquests nous locals. Concretament:

  • Dues meses del Centre d’art Maristany passaran al PAV3.
  • Una mesa del Club Muntanyenc passarà a l’Aula del Museu del Còmic.
  • Dues meses del Casal Cultura de Valldoreix passen a la Casa de la Vila de Valldoreix.

Això afectarà un total de 3.400 electors i electores que hauran d’anar a votar en aquests nous centres. Per saber quin centre se li ha assignat a una persona, cal consultar la targeta censal que s’ha rebut a casa. També es pot consultar a través del web de l’Ajuntament o al web de l’Institut Nacional d’Estadística.

En total a Sant Cugat podran votar fins a 63.270 persones, el que suposa un augment del 2,1% del cens respecte les últimes eleccions generals.

L’horari de votació serà de 9 del matí a 20 del vespre. La Generalitat recomana que es faci per franges horàries, en les quals, de 9h a 12h votin les persones de risc, de 19h a 20h les persones positives de covid o confinades per contacte estret, i de 12 a 19h la resta de l’electorat.

Deixa un comentari