Torna la Festa Major Alternativa: a l’escola Joan Maragall, amb Batalla de Penyes i amb un aforament de 600 persones

09/06/2021 – Redacció /

La Festa Major Alternativa (FMA) ha anunciat una nova edició per aquesta Festa Major 2021. Enguany se celebrarà a les pistes de l’escola Joan Maragall i al carrer de vianants del costat. Pel que fa a les dates, la majoria d’activitats es concentraran el dissabte 26 de juny, tot i que el diumenge també hi haurà un vermut musical.

Roda de premsa de presentació de la FMA

L’organització ha explicat que en aquesta edició no hi haurà el tradicional Concurs de Truites, però que la Batalla de Penyes, encara sense dia i hora, sí que es farà.Podem anunciar que tindrem Festa Major Alternativa aquest 2021. No podia haver-hi un segon any sense FMA i tenim moltes ganes de tornar. No podrà ser una festa com les de sempre i hi haurà activitats, com el concurs de Truites de la CUP, que no es podran celebrar. Però que sí que podem mantenir alguna de les activitats més emblemàtiques com la Batalla de Penyes“, ha detallat Enric López, de l’organització FMA Sant Cugat.

Publicitat

A més hi haurà un espectacle infantil, un torneig 3×3 de bàsquet, un monòleg i concerts. Les activitats seran lliures i gratuïtes, però hi haurà un aforament de 600 persones. La temàtica d’aquest any està relacionada amb la fuga del rei emèrit Joan Carles I i per aquest motiu la FMA buscarà el seu propi monarca.

Programa FMA 2021

A la vegada, la FMA compartirà escenari amb el festival de música negra STQBlack, que el diumenge 27 farà la seva colenda a les pistes de l’escola Joan Maragall amb quatre concerts: “Estem molt contentes de fer la cloenda del STQBlack la tarda del diumenge 27 i estem molt contentes també de compartir l’espai amb la gent de la FMA, amb qui compartim valors i filosofia“, ha explicat Paloma Ventura, de l’organització del STQBlack.

L’organització de la FMA ha mostrat el seu malestar amb l’Ajuntament per temes d’organització, sobretot pel que fa a la “part política, a la tinència d’alcaldia de Cultura“, tot i que amb els tècnics han explicat que “hem estat molt a gust treballant amb ells“.

Publicitat

Feu un comentari