Torna el Línia Directa amb l’Alcaldessa a Televisió Sant Cugat

10/12/2020 – Redacció /

Línia Directa amb l’Alcaldessa, un programa original de Televisió Sant Cugat, torna aquest mes de desembre.

Ho farà, com no pot ser d’una altra manera, amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, qui contestarà les preguntes plantejades per la ciutadania.

Publicitat

Un programa, que es realitzarà el proper dilluns 14 de desembre en rigurós directe des dels estudis de la cadena santcugatenca a partir de les 21:30 hores.

Els santcugatencs i santcugatenques que vulguin participar ho poden fer deixant la seva pregunta registrada els dies previs o en el mateix moment de l’emissió a través dels següents canals de comunicació:

▶ Trucant al 93 589 88 99

Publicitat

▶ Whatsapp al 666 72 42 65

▶ Missatge tvsantcugat@gmail.cat

▶ Xarxes socials @tvsantcugat

1 comentari a “Torna el Línia Directa amb l’Alcaldessa a Televisió Sant Cugat”

  1. Represento a la Comunidad de Vecinos C/.Vallés, 89, 36 viviendas, unos 100 vecinos, tenemos un parking en el edificio de 43 plazas, que esta ilegal desde hace mas de 11 años, estamos cansados ya de requerir al Ajuntament, que fuerce a los propietarios del parking a cumplir la legalidad, pero no hay manera, ya que reciben un trato de favor por parte de los funcionarios encargados de hacer cumplir las Leyes, hemos acudido a la Justicia Ordinaria, pero las leyes protegen a esos funcionarios presuntamente prevaricadores. Querríamos denunciar este hecho a la Alcaldesa, si es posible con pruebas, nombres y apellidos, los intentos de efectuar la denuncia en “Linea Directa con la Alcaldesa” creemos que no le llegan, debido a que esos funcionarios presuntamente prevaricadores, interceptan los mensajes evitando que le lleguen, cosa que hemos comprobado.

    Respon

Feu un comentari