Televisió Sant Cugat retransmetrà la inauguració de la 22a edició de la Biennal d’Art Contemporani Català el divendres 14 de maig10/05/2021 – Redacció /

La 22a edició de la Biennal d’Art Contemporani Català arriba a Sant Cugat i aquesta es podrà visitar fins al 30 d’agost a la Casa Museu de Cal Gerrer. A més, Televisió Sant Cugat retransmetrà la inauguració de la Biennal d’Art Contemporani més antiga de l’estat espanyol aquest divendres 14 de maig a les 18h. També es podrà seguir per Youtube. A causa de la pandèmia i les mesures sanitàries, l’acte inaugural es farà a través de la televisió i del seu canal Youtube i d’aquesta manera s’obrirà a tota la ciutadania.

biennal-art-contemporani-catala2018
La Biennal d’Art Contemporani Català 2018

“En temps de pandèmia la força de l’art” és el leitmotiv de la XXII Biennal d’Art Contemporani Català, ajornada des de l’any passat per la crisi sanitària. Aquesta edició és especial i homenatja els 591 artistes que hi han participat en quaranta-tres anys d’existència de la biennal. A Sant Cugat s’hi veurà obra de Carmen Anzano, Martín Carral, Pep Codó, Neus Colet, Carles Delclaux i Maria Fabre. A la vegada s’han incorporat les obres de J. P. Viladecans i d’Enric Pladevall –exposades a la biennal de 1982-, de Vicenç Viaplana, -exposada l’any 1983 i la de Pep Agut, exposada l’any 1985, en el Claustre del Monestir.

La 22a edició de la Biennal d’Art Contemporani Català serà l’última “per la falta de suport de l’administració“, segons ha explicat el seu fundador, Josep Canals, a TV Sant Cugat. La Biennal va néixer l’any 1977 a Sant Cugat i per les successives edicions ha passat més de mig miler d’artistes sota la direcció de Canals Galeria d’Art.

Publicitat


Deixa un comentari