Sotasons estrena productora discogràfica i estudi de gravació

07/10/2020 – Tina Forest Illas /

La productora d’esdeveniments socioculturals i lúdic-festius del Vallès, Sotasons, estrena nova discogràfica i estudi de gravació.

La productora es farà càrrec del grup de reggae Willow Tree, un grup format pels artistes locals Iker, Drölma Generelli, Eli Escoda, Manu Carbonell (integrant de Bandacetamol), Guillem Busquets (del grup Mandragora) i Ian Meléndez (integrant de la banda Parakundé).

Publicitat

El grup s’estrenarà amb el tema Pressure Love, una combinació de les cançons Love is Gonna Let Me Down i Pressure Drop, del mític grup de ska i reggae Toots and the Maytals. Aquest single vol ser un homenatge al seu cantant, Toots Hibbert, que va morir el passat 11 de setembre.

Sotasons seguirà duent a terme projectes que ja estaven en funcionament, com el festival de música negra de Sant Cugat, St.Q Black, o el Flamen-Q, dedicat a la música flamenca.

Des de la productora estan compromesos amb la gravació i producció musical per tal de seguir difonent música de qualitat i de proximitat. Ho faran de la mà de diferents artistes locals, que col·laboraran entre ells per l’enregistrament de temes propis que veuran la llum en forma de singles o d’EPs.

Publicitat

Aquests es podran gaudir en directe i de manera exclusiva en els esdeveniments que produeixen.

Feu un comentari