S’inaugura l’exposició “La Festa de Sant Antoni. Un segle i mig d’història a Sant Cugat”22/01/2021 – Tina Forest Illas /

Aquest dijous s’ha inaugurat l’exposició “La Festa de Sant Antoni. Un segle i mig d’història a Sant Cugat”. Els santcugatencs i santcugatenques podran gaudir d’aquesta mostra a la Casa de Cultura, que fa un recorregut pels últims 150 anys d’història de la festa de Sant Antoni a la ciutat, a través de diferents fotografies, documents i objectes.

L’exposició ha substituït la tradicional rua dels Tres Tombs, que enguany, a causa de la covid-19, no es va poder celebrar.

A la inauguració hi ha assistit l’alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada d’altres regidors. Des de l’ajuntament veuen aquesta exposició com una oportunitat per recopilar tota la història d’aquesta festivitat al municipi.

L’exposició estarà oberta als santcugatencs fins el proper 4 de març, una oportunitat per conèixer la història d’una de les festes més antigues i arrelades de la ciutat.

Publicitat


Des de Televisió Sant Cugat també hem realitzat un reportatge històric de la festivitat de Sant Antoni. El podeu recuperar en aquest enllaç.

Deixa un comentari