S’aproven els tràmits urbanístics per construir l’escola La Mirada

04/12/2020 – Tina Forest Illas /

La construcció de l’Escola La Mirada al Parc del Bosc de Volpelleres és un pas més a prop de fer-se realitat. L’Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat en el ple extraordinari d’aquest matí els tràmits urbanístics per poder construir les instal·lacions. 

S’ha aprovat provisionalment amb els vots a favor d’ERC, PSC, la CUP i C’s, i l’abstenció de Junts per Sant Cugat. Ara el pla urbanístic passarà a mans de la Generalitat perquè hi doni el vist-i-plau.

Publicitat

A més, paral·lelament s’està acabant de redactar el projecte arquitectònic per poder licitar les obres, que es preveu que es finalitzin de cara a l’any 2023.

El plantejament del projecte, segons explica el consistori, s’ha fet de manera que s’integri l’equipament escolar amb l’entorn del parc, garantint el respecte mediambiental i construït amb criteris de sostenibilitat.

Una de les polèmiques que ha acompanyat el projecte ha estat la tala d’arbres del parc per poder construir l’escola. L’Ajuntament explica que està previst replantar la totalitat dels arbres que s’hagin de talar en un altre espai del mateix parc.

Publicitat

El consistori s’ha compromès a donar prioritat a un projecte que ja fa anys que és una demanda de molts veïns. Aquest tindrà un pressupost de 8 milions d’euros.

Feu un comentari