Sant Cugat sí que tindrà Festa Major aquest any, tot i que “no serà com les de sempre”

28/04/2021 – Redacció /

L’alcaldessa Mireia Ingla va confirmar en el programa de Televisió Sant Cugat ‘Línia Directa amb l’Alcaldessa’ que aquest any sí que hi haurà Festa Major, tot i que “no serà com les que hem fet sempre“. A més s’ha mostrat optimista i ha manifestat les ganes que té la ciutadania de celebrar la festa gran de la ciutat: “Nosaltres anem fent en funció de les autoritzacions del PROCICAT. Ens cenyim aquests protocols. Però estic convençuda, soc en aquest cas molt optimista, que podrem fer una Festa Major, no serà com les que hem fet sempre, però sense cap mena de dubte farem tot el màxim que pugem“, ha explicat Ingla durant la seva intervenció a la cadena local.

ClubMuntanyenc-FestaMajor
Pregó de Festa Major 2019

Sobre quines activitats es podran realitzar, Ingla ha explicat que l’ajuntament vol realitzar el màxim d’activitats, però dependrà dels protocols i restriccions que s’assenyalin des del departament de Cultura de la Generalitat: “A la Festa Major farem tot allò que puguem fer. Tant de bo puguem fer moltes coses. Crec que no podrem fer la Festa Major que ens agradaria fer, però crec que podrem fer una bona Festa Major si ens ajuda tot allò que ens està ajudant, com accelerar les vacunes, i tinguem una situació que ens ho permeti fer“.

Publicitat

Els tècnics de cultura de l’ajuntament ja estan treballant en aquesta Festa Major tot i que “té una gran dificultat planificar una Festa Major sense saber com estarem“, ha explicat Ingla.

Publicitat

Feu un comentari