Sant Cugat rep la benedicció de rams des del campanar del Monestir

05/04/2020 – REDACCIÓ /

La Parròquia de Sant Pere d’Octavià ha volgut mantenir a Sant Cugat la tradicional benedicció del Diumenge de Rams, tot i el confinament obligat per combatre la pandèmia de coronavirus. El seu rector, Mn. Emili Marlès, ha pujat al campanar a les 12 del migdia i ha beneït totes les llars santcugatenques.

Els santcugatencs han pogut seguir la benedicció de rams en directe per TV Sant Cugat i pel canal de Youtube de la parròquia. En aquesta transmissió s’ha pogut veure Mn. Emili donant la volta al campanar per estendre l’aigua beneïda arreu de la ciutat amb el so de les campanes de fons. Un campanar que ha estat decorat per a l’ocasió amb els palmons del Dia de Rams.

Publicitat

Mn. Emili Marlès, rector de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià, beneint des del campanar del Monestir de Sant Cugat

Durant la retransmissió d’aquest moment s’han mostrat imatges de la benedicció de rams de l’any passat, amb la plaça d’Octavià plena de gom a gom de santcugatencs amb les seves palmes i palmons.

Alguns feligresos han seguit la crida del seu rector i s’han fet fotografies amb els seus palmons al balcó de casa seva.

View this post on Instagram

A post shared by Parròquia Monestir Sant Cugat (@santperedoctavia)

Publicitat

La benedicció de Rams és l’inici dels actes de Setmana Santa a la ciutat, que podreu seguir en directe per Televisió Sant Cugat.

La realització de tots aquests actes va a càrrec de la mateixa Parròquia de Sant Pere d’Octavià, que ha comptat amb la col·laboració dels equips tècnics de la nostra casa.

Feu un comentari