Sant Cugat programa 225 activitats per al Nadal 2019

27/11/2019 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha presentat més de 200 activitats per al Nadal 2019-2020 organitzades per la mateixa institució i una cinquantena d’entitats.

Nadal2019 Fotografia d’arxiu del centre de Sant Cugat amb il·luminació nadalenca

Un programa d’activitats que aquest any tindrà el lema “Els camins de Nadal” i que vol transmetre la diversitat com a valor principal entre la ciutadania.

Publicitat

Les novetats destacades són el canvi de lloc del Nadal a l’Envelat, el Quinto de Nadal i la Festa de Cap d’Any, entre altres.

El Nadal a L’Envelat passa del parc de Ramon Barnils a la plaça de l’U d’Octubre i al carrer de la Creu per concentrar la gent al voltant de l’eix comercial i donar suport a les botigues de proximitat. Estarà disponible des del 23 de desembre fins al 4 de gener.

Publicitat

També abandona el Parc Ramon Barnils el Quinto de Nadal, que obrirà portes al PAV-2 el 25 de desembre i els dies consecutius fins al 29 de desembre.

Una altra novetat destacada és que aquest any la Festa de Cap d’any de majors de 18 anys abandona el recinte del Parc Ramon Barnils i aterra al PAV2. Aquest any l’organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de Sotasons i el suport de Cal Temerari. La Festa de Cap d’Any per a joves de 13 a 17 anys serà a l’Envelat, la nova ubicació de la Plaça de l’U d’Octubre.

Per segon any consecutiu, es faran les campanades de Cap d’Any a la plaça d’Octavià.

El 31 de desembre a la tarda se celebrarà la primera edició de la Cursa del Gall, que pren el relleu a la tradicional cursa de Sant Silvestre. La prova esportiva, amb un recorregut de 5 km, està organitzada per l’Ajuntament i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

Una altra novetat és que per accedir al Trenet de Nadal s’haurà de presentar un tiquet de compra d’un establiment de Sant Cugat d’un import mínim de 5 euros. El trenet funcionarà des del 5 de desembre al 5 de gener i, a més, tindrà parada al mercat de Torreblanca els divendres a la tarda i el dissabte al matí. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult i no necessitaran un tiquet propi.

L’Ajuntament, que aquest any organitza el trenet, facilitarà l’accés gratuït a col·lectius de persones amb vulnerabilitat social.

A banda de les novetats esmentades, les activitats de Nadal a Sant Cugat inclouen la 19a edició de l’espectacle Pedra i Sang, la 44a edició del Pessebre vivent, la 27a edició de “Els Pastorets” de La Floresta i les cavalcades de Reis, entre altres.

Les activitats de Nadal començaran el divendres 29 de novembre a les 6 de la tarda amb l’encesa de llums. En total, a la ciutat lluiran 250 motius nadalencs amb 200.000 bombetes amb tecnologia LED que il·luminaran 60 carrers i places.

La llista completa dels actes de Nadal es troba al programa que distribuiran a totes les bústies de la ciutat personal del Taller Jeroni de Moragas i que també es pot consultar en aquest enllaç.

Feu un comentari