Sant Cugat obté per tercer any el premi 4 Flors d’Honor de Viles Florides

25/09/2021 – Redacció

Sant Cugat ha tornat a obtenir el màxim guardó de Viles Florides, les 4 Flors d’Honor. Enguany també ha sumat una menció especial, la Flor d’Honor a la Innovació Tecnològica i Qualitat Ambiental.

El moviment de Viles Florides és una iniciativa de la CHOC, Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, i té com a objectiu posar de relleu la riquesa natural i paisatgística dels pobles i ciutats mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que esdevenen un exemple a seguir.

Publicitat

Soler i Gallardo durant la presentació de Viles Florides

“Aquest premi reconeix la nostra aposta per la millora de la qualitat ambiental en el manteniment dels espais verds i el desenvolupament de polítiques per la gestió del paisatge urbà amb criteris de sostenibilitat com a resposta al canvi climàtic”, ha explicat  Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport.

Per Jose Gallardo, regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transports també és el reconeixament per una aposta “per la promoció del patrimoni natural per al benefici de la ciutadania i les accions fetes per a una major biodiversitat i riquesa dels espais verds i l’arbrat dels nostres carrers”.

El consistori ha posat en valor la feina feta per part de tot l’equip de professionals de Parcs i Jardins, dins l’àmbit de Qualitat Urbana, que treballen per millorar els espais verds de la nostra ciutat.

Publicitat

Enguany 154 municipis de tot Catalunya i Andorra han participat en la desena edició del certamen en el qual només 15 municipis han obtingut 4 Flors d’Honor.