Sant Cugat mostra el seu suport a l’exconseller Raül Romeva

20/07/2020 – Redacció

Així va rebre Sant Cugat al seu veí, l’exconseller Raül Romeva, el mateix dia en que va rebre el tercer grau. El consistori, encapçalat per l’alcaldessa Mireia Ingla d’ERC, va organitzar una rebuda institucional a Romeva el mateix dia en que aquest va rebre el tercer grau penitenciari.

Rebuda a l’Ajuntament de Sant Cugat per l’alcaldessa Mireia Ingla

Publicitat

Aquesta rebuda oficial va comptar amb dos dels grups del tripartit de govern, ERC i la CUP, així com del principal partit a l’oposició, Junts per Sant Cugat i no van assistir representants ni del PSC ni de Ciutadans. L’acte també comptar amb la presència del conseller d’Afers Exteriors, Bernat Solé i del senador santcugatenc per ERC, Bernat Picornell.

Romeva va signar el llibre d’honor del consistori i va aprofitar per a realitzar un dels seus característics dibuixos que ja van il·lustrar el seu llibre “Des del banc dels acusats”.

Publicitat

El santcugatenc Raül Romeva i els presos independentistes de Lledoners i Puig de les Basses van obtenir aquest passat divendres el tercer grau penitenciari i podran passar el cap de setmana a casa. Fins ara, els presos independentistes gaudien dels permisos que es contemplaven a l’article 100.2 del reglament penitenciari, que els permetien sortir a treballar, fer voluntariat o cuidar d’un familiar de dilluns a divendres i passant les nits a la presó. Ara, amb el tercer grau, els presos podran dormir tres nits a casa, de divendres a dilluns, i les altres quatre a la presó.

L’acte va concloure amb unes paraules de l’homenatjat que es mostrar emocionat per la rebuda dels seus veïns.

Feu un comentari