Sant Cugat es queda sense cavalcades de Reis però tindrà un campament reial03/12/2020 – Redacció /

Enguany cauen activitats multitudinàries: les campanades, les festes de Cap d’Any, l’Ambaixador reial i les cavalcades de Reis.

Fotografia Marc Quevy

Aquest dijous 3 de desembre s’ha presentat a la Casa Aymat el programa d’activitats per aquestes festes sota el lema “Fem Nadal”. Una proposta reformulada de les clàssiques activitats nadalenques per donar resposta a la ciutadania en un context d’emergència.

Com molts santcugatencs i santcugatenques ja sospitaven, els Reis no oferiran les tradicionals cavalcades per evitar aglomeracions. Sant Cugat, per tant, es queda sense Cavalcades de Reis però els seus ajudants instal·laran un campament reial al Claustre del Monestir de Sant Cugat del 2 al 5 de gener. Els infants que vulguin visitar el campament hauran de demanar cita prèvia a través del web santcugat.cat/nadal a partir del 23 de desembre. En el campament reial només hi seran els ajudats (no els Reis d’Orient) i els més menuts podran enviar la carta a través d’una de les moltes “bústies reials” repartides per la ciutat.

Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat ha declarat que “la covid ens ha obligat a repensar les activitats i la visita dels Reis, però la quitxalla tindrà un Nadal a l’alçada: diversió, màgia i seguretat. Hi ha una història que va més enllà dels Reis i és l’esperit  màgic que acompanyarà les prop de 300 activitats que oferim. No serà igual ni fàcil però, us asseguro, que serà Nadal”.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari