Sant Cugat es bolca per la Marató de TV3 i les malalties minoritàries

16/12/2019 – REDACCIÓ /

Un any més els santcugatencs van mostrar la seva cara més solidària a les activitats de La Marató de TV3 que es van fer a la ciutat sobretot aquest diumenge, però també durant la darrera setmana. Enguany La Marató ha estat dedicada a les malalties minoritàries.

Publicitat

Aquest any 19 entitats del municipi, entre les quals hi ha associacions, centres educatius, centres esportius i empreses, van organitzar diverses activitats. Una d’aquestes va ser la de l’Escola Santa Isabel del passat dissabte.

Coincidint amb la festa de nadal, l’Escola Santa Isabel va organitzar una jornada solidària amb diferents activitats per recaptar fons per la Marató.

Aquesta jornada és molt important per a l’escola perquè la solidaritat forma part de l’ideari del centre.

Publicitat

Diumenge, el gruix de les activitats de la Marató de TV3

El diumenge va ser quan es van organitzar la majoria de les activitats de La Marató de TV3 a la nostra ciutat.

Una de les més nombroses va ser la ballada de Country a la plaça de l’U d’octubre, organitzada per l’Associació Orquestra Fusió Sant Cugat.

Una plaça plena de gom a gom va ballar en solidaritat amb les malalties minoritàries. Una iniciativa que enguany arribava a la quarta edició.

country-marato-tv3-santcugat

Fotografia de @montserrat_sm de la ballada de Country per La Marató de TV3

La Marató de TV3 va recaptar aquest diumenge més de 9 milions d’euros per combatre les malalties minoritàries. L’alcaldessa Mireia Ingla i Diana Riba, eurodiputada i dona del pres polític Raül Romeva, van atendre algunes trucades dels donants.

Fins al 31 de març es poden seguir fent donatius per Internet, transferència bancària, Bizum i els caixers automàtics de La Caixa.

Feu un comentari