Sant Cugat Empresarial reclama ajudes directes pels sectors més afectats14/01/2021 – Tina Forest Illas /

Sant Cugat Empresarial ha demanat que les noves restriccions per intentar frenar la covid-19 vagin acompanyades d’ajudes directes als sectors més afectats. Expliquen que aquest sistema ja s’ha posat en marxa a altres països de la Unió Europea, i que és una manera de compensar les pèrdues que està provocant en molts negocis.

Ho han acordat en la primera junta directiva de l’any, que s’ha celebrat a les instal·lacions d’ESADE Creapolis. En la reunió es va analitzar l’evolució de la pandèmia a Sant Cugat i a Catalunya.

Davant l’empitjorament de les dades, Sant Cugat Empresarial s’ha sumat a la petició de la patronal Foment del Treball per demanar al govern espanyol que condoni part dels crèdits ICO concedits a empreses i autònoms en els primers mesos de pandèmia per pal·liar els efectes econòmics de la covid-19.

L’associació també ha manifestat el seu suport a qualsevol iniciativa que suposi una menor càrrega fiscal, com l’eliminació de l’impost de patrimoni, l’impost de successions i el de donacions.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari