Sant Cugat dona suport a les escoles d’art davant el tercer tancament per la pandèmia

17/02/2021 – Redacció /

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la moció de suport a les escoles d’art de Sant Cugat, davant el tercer tancament de les instal·lacions a causa de la pandèmia.

Amb l’aprovació de la moció el consistori promou la reobertura segura i immediata dels centres i insta a les administracions a adoptar mesures compensatòries reals i proporcionades a les mesures restrictives de tancament d’aquest sector.

Publicitat

Des de l’Ajuntament expliquen que se seguiran aportant mesures d’ajuts i suport des de l’àrea de cultura, educació i promoció econòmica.

Gemma Navarra, presidenta de l’Escola de Música i Dansa Fusió, va intervenir al ple en representació de totes les entitats d’arts escèniques i arts plàstiques del municipi, on va demanar als partits que “facin més pressió a la Generalitat”. També va reivindicar la necessitat d’agilitzar els tràmits per rebre els ajuts contra la covid-19.

A hores d’ara, tres escoles d’art ja han hagut de tancar definitivament a Sant Cugat. És el cas de l’Escola de Dansa Sonia Ramoneda, l’Espai Sofia Sant Cugat i Dance Works.

Publicitat

Feu un comentari