Sant Cugat acollirà la 2a edició de la reVolta de ciclisme femení el proper 30 de maig

12/05/2021 – Redacció /

Sant Cugat es convertirà el proper 30 de maig en sortida i arribada de la segona edició de la reVolta, la cursa de ciclisme femení organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya. Comptarà amb un centenar de corredores d’equips estatals i estrangers. Un d’aquests serà el Movistar Team, que ha confirmat la seva participació i que forma part de l’exclusiu grup de la màxima categoria femenina de l’UCI, els Women’s WorldTeams.

La presència d’aquest equip s’ha anunciat durant l’acte de presentació de la reVolta, que ha tingut lloc aquesta tarda a l’Ajuntament de Sant Cugat.

Publicitat
Presentació de la reVolta 2021

L’edició d’enguany també es veu refermada per la nodrida presència d’equips de categoria continental, com ara el Massi-Tactic, que sobresurt entre els representats catalans que competiran a la reVolta. De fet, es tracta de l’únic equip ciclista català que disposa d’una estructura professional i una nòmina de corredores que inclou diverses nacionalitats.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla; el regidor d’Esports, Francesc Carol; el president de la Volta Ciclista a Catalunya A.E., Rubèn Peris; el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Oriol Cusó, i la ciclista del Massi–Tactic, la catalana Patricia Ortega.

El primer pas per refermar l’entitat pròpia de la reVolta ha estat la designació d’una data independent a les etapes de la Volta, ja que la primera edició es va disputar coincidint amb l’última jornada de la 98a edició de la Volta, l’any 2018.

Publicitat

A més, s’ha configurat un recorregut exigent, amb un total de 97 km que transcorren per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès i travessaran ports de primera categoria. Una vegada coronats, quedaran uns 30 km fins a la línia d’arribada, situada a l’avinguda del Pla de Vinyet i que es preveu que sigui cap a la una del migdia.

L’organització i l’Ajuntament conviden a la ciutadania a omplir els carrers de la ciutat per viure de prop l’espectacle, sempre, respectant les normes de seguretat antiCovid.

Feu un comentari