S’amplia a 30 minuts la zona verda gratuïta

23/12/2019 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha ampliat la tarifa “Plis Plas” de 15 a 30 minuts i per tant els primers 30 minuts de la zona verda són gratuïts a totes les zones verdes de la ciutat. Aquesta ampliació, iniciada l’1 de desembre, estarà vigent durant 3 mesos i després es valorarà el seu funcionament.

L’objectiu és que els usuaris no residents en àrea verda disposin de 30 minuts gratuïts per a realitzar estacionaments curts quan els convingui, en una de les places regulades com àrea verda, amb l’objectiu de facilitar gestions ràpides o recollir una persona resident en l’àrea veïnal.

Aquesta tarifa gratuïta no permetrà treure tiquets consecutius similars i solament es podrà gaudir dos cops al dia, una estarà disponible de 8 h a 14 h del matí i es disposarà d’una segona de 14 h a 20 h de la tarda. Les persones que vulguin gaudir d’aquesta tarifa hauran d’acostar-se al parquímetre més proper o utilitzar l’aplicació per a mòbil BLINKAY que permet agilitzar aquesta operació, introduir la seva matricula i obtenir un tiquet gratuït per al seu vehicle, que no caldrà disposar sobre aquest, ja que la vigilància es realitza de forma telemàtica.

En cas de rebre una denúncia per sobrepassar aquests 30 minuts gratuïts, no es podrà anul·lar aquesta.

Publicitat

Una petició del comerç local

L’ampliació de la tarifa “Plis Plas” és una reivindicació dels comerciants de la ciutat amb l’objectiu de millorar la situació del comerç a la ciutat. Jesús Carballo, gerent de l’Associació Sant Cugat Comerç, alerta de la situació delicada del comerç local: “Hem passat de no tenir locals disponibles a tenir entre 7 i 8 locals lliures al mateix eix i entre 3 i 4 locals disponibles a la zona prime de Santiago Rossinyol”.

Tot i això són optimistes amb la campanya de Nadal d’enguany i esperen una lleugera millora respecte a l’any passat i per tant un augment de les vendes d’entre un 1% i un 2% superior a l’any passat. Segons Sant Cugat Comerç, “la campanya de Nadal del 2018 la vàrem classificar com a dolenta, amb un resultat pitjor que l’any anterior“. ​

Publicitat

Feu un comentari