Salut reforçarà el CAP de Sant Cugat per atendre l’activitat relacionada amb la covid-1921/12/2020 – ACN / Redacció

El Departament de Salut instal·larà més d’un centenar de mòduls annexos als CAP de Catalunya per atendre l’activitat relacionada amb la covid-19. Entre els centres d’atenció primària que es reforçaran hi ha el CAP de Sant Cugat, que forma part dels 6 mòduls que es construiran a la Regió Metropolitana Nord.

Font: ACN

Els altres centres de la regió que es reforçaran seran el CAP Argentona, Argentona; CAP Doctor Barraquer, Sant Adrià de Besòs; CAP Barri Llatí, Santa Coloma de Gramenet; CAP Sant Roc-El Gorg, Badalona, i CAP Sant Llàtzer, Terrassa.

Els mòduls serviran per fer proves PCR, tests ràpids, detecció de contactes o exploracions, i així quedaran separats de la resta del centre. D’aquesta manera es garantirà una major seguretat tant dels pacients com del personal sanitari.

Aquest desplegament de mòduls pel territori català forma part del Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària i té l’objectiu de crear circuits diferenciats entre la covid i la resta de malalties, així com millorar la qualitat assistencial que s’ofereix a la ciutadania. El pla compta amb una inversió total de 300 milions d’euros fins el 2022.

Publicitat


Els mòduls que s’instal·laran al territori està previst que entrin en funcionament el proper mes de gener.

Deixa un comentari