Rotary Club organitza la 14a edició de “Música per a la solidaritat”11/03/2021 – Redacció /

El pròxim 18 d’abril se celebrarà el catorzè concert “Música per a la solidaritat”, organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat, amb l’objectiu de contribuir a ajudar i a potenciar a entitats culturals i humanitàries de la nostra ciutat. Josep Aymerich, president del Rotary Sant Cugat, ha explicat en roda de premsa que aquesta cita anual “és una de les activitats principals del Rotary” i que des de l’inici d’aquesta iniciativa s’han recaptat 110 mil euros per l’ajuda social.

El concert, que serà a les 18h al Teatre-Auditori, serà a càrrec de l’Orquestra Diletant de Catalunya i amb la flautista santcugatenca Patrícia de No com a solista. L’orquestra Diletant de Catalunya, formada per músics amateurs, compta amb la presència del violinista Gerard Claret com a concertino i en aquesta ocasió amb la col·laboració de Patrícia de No com a flauta solista. Interpretaran obres de Mozart, sota la batuta del director italià Marzio Conti.

Cartell de la 14a edició de “Música per a la solidaritat”

Pel que fa a les restriccions d’aforament, s’ha explicat en roda de premsa que actualment l’aforament és del 50% i el Teatre Auditori compleix amb totes les mesures de seguretat. Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura, ha remarcat que si el 18 d’abril el PROCICAT amplia l’aforament, l’organització omplirà tot el màxim que es permeti. A la vegada el concert serà retransmès en línia.

Els diners obtinguts del concert es destinen a una entitat humanitària local i enguany serà al Taller Jeroni de Moragas. Aquesta entitat atén i té cura de la inclusió soci laboral de persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual i/o trastorn mental. Albert Rubí, director tècnic del centre ocupacional del Taller Jeroni de Moragas, ha explicat que els diners recaptats aniran pel Projecte Aire per tal d’assegurar una bona ventilació a les seves instal·lacions. Rubí ha subratllat que el cartell és el resultat d’un treball d’equip, organitzat pels monitors del Taller Jeroni de Moragas per tal que tots els usuaris participessin en el seu disseny i amb la col·laboració d’Anna Quadrada.

Publicitat


“Música per a la solidaritat”, té caràcter anual i permet que anualment una entitat de la nostra ciutat, rebi no solament un impuls econòmic, sinó també un reconeixement social de la seva activitat. Les entrades estaran a la venda a partir del dia 16 de març per Internet a www.tasantcugat.cat. El preu és de 15 euros i existeix un compte per rebre aportacions a la fila zero ( ES17 3140 0001 9200 1345 4100 indicant que es destina al concert benèfic Música per a la solidaritat).

Rotary Sant Cugat

Rotary és una organització humanitària internacional, integrada per professionals i empresaris, que ofereixen el seu temps i vivències per fer serveis humanitaris, animen a la pràctica de les formes més altes de l’ètica en tots els àmbits professionals i contribueixen al desenvolupament de la bona voluntat i de la pau al món. La seva implantació arriba a 200 països del món, té 1.200.000 socis que s’ubiquen en 36.000 clubs.
Rotary va ser fundat l’any 1905 per Paul Harris amb la finalitat d’ajudar amb els seus coneixements a la gent del seu entorn. Actualment és la primera organització de servei del món.


Taller Jeroni de Moragas

El Taller Jeroni de Moragas  és una cooperativa d’iniciativa social i sense afany de lucre que treballa des de l’any 1973, per la inclusió soci laboral de persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual i/o trastorn mental. Vetlla per la qualitat de vida de les persones i la recerca d’oportunitats per a aquest col·lectiu. És una entitat de Sant Cugat que té un impacte social de reconeguda trajectòria; tant en l’àrea de serveis socials, com en l’àrea de serveis per a les empreses i serveis d’inserció laboral.

Atén a més de 100 persones i orientem les seves famílies, al llarg dels seus cicles evolutius.

Deixa un comentari