Rastreigs de casos covid des de l’Escola d’Arquitectura de Sant Cugat06/11/2020 – Redacció /

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), a Sant Cugat, ha cedit temporalment dos espai de les seves instal·lacions per a que professionals sanitaris de CatSalut facin el seguiment, mitjançant enquestes telefòniques, de la traçabilitat de possibles casos de contagis del covid-19 entre la ciutadania.

Exterior de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès a Sant Cugat

L’Escola ha confirmat a Televisió Sant Cugat que les feines d’adequació van començar dimecres passat i s’allargaran fins a mitjans de setmana vinent, quan està previst que s’incorporin els rastrejadors. L’objectiu d’aquests rastreigs, que es faran de dilluns a diumenge, de 8 a 22 hores, és reforçar la tasca dels serveis de vigilància epidemiològica i del CAP de Can Mates de Sant Cugat, ubicat a prop de l’Escola.

Aquestes accions formen part de l’estratègia del Departament de Salut per agilitzar la detecció de casos positius i contenir la pandèmia causada per la covid-19. S’emmarquen també en el conjunt de mesures que duu a terme la universitat contra la pandèmia, dins la campanya ‘Una UPC protegida’.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari