Quines són les excepcions al toc de queda?

26/10/2020 – Redacció /

La Policia Local de Sant Cugat ha fet controls policials aquest cap de setmana amb caràcter purament pedagògic

El Procicat ha detallat les excepcions que hi haurà al toc de queda a partir d’aquest diumenge. En general, la circulació i els desplaçaments resten prohibits entre les deu de la nit i les sis del matí.

Publicitat

Es podrà sortir per assistència sanitària d’urgència o de farmàcia; el desplaçament laboral per anar i tornar de treballar; per fer cura de persones grans, menors d’edat, dependents o vulnerables per motius inajornables; o el retorn al lloc de residència habitual en cas de viatge. D’altra banda, es permet passejar el gos de les 4 a les 6 del matí.

Les excepcions inclouen les activitats culturals, que podran allargar-se fins les 22 hores i que els assistents tornin a casa seva entre les 22 hores i les 23 hores.

En canvi, els serveis, el comerç minorista, la restauració, les activitats esportives i reacreatives i els espais públics hauran de tancar a les nou de la nit.

Publicitat

La restauració podrà finalment repartir a domicili fins a les 22 hores, tot i que el Govern no l’havia establert inicialment en el quadre d’excepcions del toc de queda. Ho ha anunciat el propi conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, a través de Twitter, uns minuts després que el subdirector de Protecció Civil Sergio Delgado argumentés en roda de premsa el contrari, la necessitat que la restauració també acabés el repartiment a les 21 hores per evitar sopars en grups als domicilis.

Feu un comentari