Proposen el primer campionat de Fitness de Sant Cugat29/11/2019 – REDACCIÓ /

L’esportista Mario Leal i la campiona del món, Joanna Romano, han vingut al programa La Contraportada de TV Sant Cugat per proposar el primer campionat de fitness de Sant Cugat. I han aprofitat l’altaveu del programa per demanar a l’Ajuntament de Sant Cugat equipaments per poder dur a terme un gran esdeveniment a la nostra ciutat dedicat a l’esport que els apassiona.

En aquest campionat participarien esportistes de tot l’Estat i englobaria a moltes categories per arribar al màxim públic possible. En aquest aspecte han pensat ja en les primeres categories que hauria de tenir: Bikini Fitness, Body Fitness, Wellness, Women’s Phisique, Men`s Physique, culturisme, etc.

Un esdeveniment que no sigui un acte tancat a professionals del culturisme, sinó que sigui una gran festa oberta a tothom per a donar a conèixer un esport que va molt més enllà de cossos musculats.

Publicitat


És el somni de dos santcugatencs que fa molts anys que viuen a la ciutat. Una il·lusió del Mario Leal, entrenador d’un club de fitness de Sant Cugat i de Joanna Romano, campiona en diferents tornejos i participant de l’Olimpia de Las Vegas l’any 2018, una competició de gran prestigi en aquest esport.

Podeu veure l’entrevista completa en aquest vídeo.

Deixa un comentari