Pony Toys amplia la seva xarxa de punts de venda

Recentment, Pony Toys, del Grup Dimasa, ha inaugurat un nou establiment a la ciutat de Sant Cugat, amb l’objectiu d’oferir una oferta de joguines i jocs de qualitat d’una selecció de marques diferenciades. En aquesta entrevista, Mª Antònia Cladellas, ens detalla la posada en marxa d’aquesta botiga de joguines i els plans de futur de la marca.

Assessores comercials de Pony Toys Sant Cugat

Amb més de 250 metres quadrats de superfície i situada en el centre de Sant Cugat, s’ha posat en marxa la nova botiga de joguines de la cadena Pony Toys. En aquest establiment treballen tres assessors comercials, a més del responsable de la gestió del punt de venda. Mª Antònia Cladellas, explica que “vam decidir apostar per aquest municipi a causa de que en l’actualitat és una de les poblacions amb major renda per càpita i amb una taxa de natalitat més elevada”.

Com en totes les botigues Pony Toys, en aquest nou establiment trobem una selecció de joguines i jocs “més selectes, és a dir, no tan comercials i no basats en productes de televisió, sinó que comptem amb marques diferenciades de la resta de la distribució, com fava, Epoch, Djeco, Doudou, Tanner, Klein, Asmodee, Lúdilo, Mercure, entre moltes altres “, manifesta Mª Antònia, que detalla que quant a llicències,” es treballen les més punteres, consolidades i clàssiques, encara que no és el producte principal “.

El nou punt de venda, situat a Sant Cugat, compta amb 250 metres quadrats de superfície

A més de tota l’oferta de joguines, els nens poden gaudir en una zona destinada a fer diferents tallers, com els de manualitats, en els quals poden participar els dissabtes al matí. “Pony Toys és una marca en fase d’expansió amb una línia de disseny molt marcada i diferenciada, on la decoració de la botiga marca un clar estil avantguardista amb un disseny molt càlid i actual”, valora Mª Antònia Cladellas. Al que afegeix: “En el cas del punt de venda de Sant Cugat, al tractar-se d’un local amb diversos finestrals en forma d’arc, els aparadors són la pròpia botiga. De vegades, es realitza alguna decoració temàtica amb la marca del moment amb material proporcionat pels fabricants. A més, ens promocionem a través de catàlegs i també de les xarxes socials “.

Pony Toys, en expansió

Pony Toys és una cadena de botigues de joguines, que està especialitzada en joguines, regals i articles de platja i aire lliure. La marca pertany al Grup Dimasa i es va crear fa ja diversos anys “per donar servei als clients detallistes més petits i més especialitzats”, manifesta Mª Antònia Cladellas. En l’actualitat, Pony Toys té representació a tot el territori nacional amb més de 50 botigues. “Estem en fase d’expansió i oberts a nous franquiciats. Pensem que és una molt bona opció per a aquells detallistes petits però de tota la vida, amb un sol punt de venda, perquè la selecció de producte és molt encertada, no molt extensa i combina articles de moda amb joguines de tota la vida “, valora Mª Antònia Cladellas.

Feu un comentari